KONYA / EREĞLİ - Ereğli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ereğli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Ereğli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türbe Mah. Türbe Cad. 21D/D EreğliKONYA
Vizyon
İnsan haklarına saygılı, etik değerlere duyarlı, ulusal kültür değerlerimize önem verirken evrensel değerlerle bağlantılı, hizmet alanın gereksinimlerine duyarlı, mesleki disiplinin gerektirdiği tavır ve davranışlara sahip sağlık elemanı yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri ile Atatürk İnkılâp ve İlkelerine bağlı olarak, mesleki öğretim ve eğitim görmüş profesyonel sağlık personeli yetiştirerek; mesleki öğretim ve eğitimin gerektirdiği pozitif bilim anlayışında temel kültür vermek suretiyle kişi ve toplum sorunlarını tanıtmak, mesleki öğretim ve eğitimi sağlamak için, öğrencileri yetki ve sorumluluk çerçevesindeki görevleri yapacak nitelikte, teorik ve uygulamalı bilgilerle yetiştirmek.
08.30-17.00
KALORİFER-DOĞALGAZ
TOPLU TAŞIMA
KONYA/EREĞLİ İLÇE MERKEZİ