KONYA / EREĞLİ - Ereğli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş sağlığı ve Güvenliği uzmanı Mustafa YILIRIM tarafından okulumuz personellerine ve atölye öğretmenlerine yönelik İSG farkındalık eğitimi ve risk değerlendirme eğitimleri verildi.

Mrt

Okulumuz Edebiyat öğretmenleri İsmet ALAN ve Yener KORKMAZ tarafından sınıflar arası münazara yarışması düzenlendi. Finale kalan 9B ve 10A sınıflarından 9B sınıfı öğrencileri münazara yarışmasında 1. oldular.

Mrt

Okulumuzda ebru sanatı tanıtımı yapıldı. Suat TANRIVERDİ hocamız tarafından okulumuz öğrencilerine ebru sanatının yapılışı gösterildi.

Mrt

Sağlıklı besleniyorum, egsersiz yapıyorum projesi kapsamında 29 Şubat 2024 tarihinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz Beden Eğitim öğretmenimiz Ahmet özkan YAZICI önderliğinde sabah sporuna katıladılar.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri, Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ettiler.

Mrt

6 Şubat 2023 depreminin yıldöümünde, okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Önce çök kapan, daha sonra tahliye şeklinde yapılan tatbikata tüm öğrenci ve personelimiz katıldı.

Mrt

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerinn okula adaptosyonları için oryantasyon eğitim yapılmıştır.

Öğrencilerimiz doğa yürüyüşü, etkinlikler ve çevre duyarlılığı çalışmalarına katıldılar.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem karne töreni yapıldı.

Tören sonrası öğrencilerimiz karne ve belgelerini sınıf öğretmenlerinden aldı.

Şbt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri meslek liseleri hayat dokunuyor projesi kapsamında  Murat Zeliha ÇOLAK ailesini ziyaret etti

Şbt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri meslek liseleri hayat dokunuyor projesi kapsamında mahallemiz sakinlerinden

Sıtkı ve Rükiye DEMİRBAŞ ailesini ziyaret etti. .